Dennis Geurts

RAADSLID

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER DENNIS GEURTS:

Al van jongs af aan bevind ik mij in de kielzog van de politiek. Ik zie het als een voorrecht dat ik in Nederland ben opgegroeid en mijzelf hier mag ontplooien. Dit is de reden dat het mij pijn doet als ik zie hoe de democratie en daarmee de stem van de burgers ontmanteld wordt. Om het maar even kort te houden;
De definitie van een democratie is: "Een bestuursvorm waarbij het volk zelf stemt over de wetten, of de vertegenwoordigers kiest die de wetten maken. Hierbij is het volk dus baas in eigen gebied en kunnen er geen maatregelen en wetten opgelegd worden als de meerderheid van de bevolking het er niet mee eens is’’.

Maar het voelt al enige tijd niet meer dat wij de baas zijn. Supranationale instanties en cultuur-marxistische verplichtingen weerhouden ons, Nederland ervan ons te profileren als een der beste landen op aarde. En dan word je geconfronteerd met het nieuws van ouderen die wegkwijnen zonder goede zorg, kinderen en vrouwen die zich s ’nachts onveilig voelen op straat en lastenverzwaring voor hen die zich hun hele leven hebben ingezet voor dit land.

Dit kan gewoonweg niet en het doet mij pijn in het diepst van mijn hart om aan de zijlijn te moeten staan, zonder in te kunnen grijpen. Vandaar dat ik, Dennis Geurts, mij verkiesbaar stel voor de gemeenteraad van Maastricht. Ik zie deze stad als de mooiste van Nederland, een bastion van aangename mensen die het beste uit alles halen. Ik wil hen verschaffen van de meest optimale gereedschappen zodat wij samen kunnen bouwen aan een voorspoedig, leefbaar en voornamelijk veilig Maastricht.

Ik zal zeggen wat ik denk en ik zal doen wat ik zeg. Ik en de hele fractie van de PVV Maastricht is er klaar voor om voor u aan het werk te gaan. Geen stap zal te groot zijn en geen discussie te klein. Wij doen dit voor u!